marți, 15 mai 2012

Recomandari filme

CELE MAI BUNE FILME
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)


300 (2006)
300 - Eroii de la Termopile








Spune  povestea vechii batalii de la Termopile, in care regele Leonida si cei 300 de soldati spartani ai lui lupta pe viata si pe moarte impotriva marii armate persane conduse de Xerxes

American Pie(1999)  Plăcintă Americană

 
În aceast film putem vedea o poveste amuzantă despre viaţă, dragoste şi sex, o gaşcă de prieteni, sătui de reputaţia de virgini, se hotărăsc să treacă la acţiune. Neexperimentaţi dar plini de hormoni care clocotesc, băieţii încearcă în diferite feluri să se apropie de câte o fată pentru "a o face". La rândul lor şi fetele sunt la fel de stresate, dar şi confuze, încercând să se comporte normal în timp ce visează ca 'prima dată' să fie ceva romantic. Rezultatul final este o privire nostalgică spre acea perioadă din vieţile noastre când făceam totul pentru a ne păstra demnitatea dar în cele din urmă eşuam lamentabil.


August Rush (2007) August Rush

 August ajunge la zece ani sa-si castige painea cantand pe strazile New-Yorkului. De el are grija un strain misterios, care-l ajuta sa-si indeplineasca cea mai arzatoare dorinta: gasirea parintilor sai.

 

 

 








The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui

The Lord of the Rings: The Return of the King

Ultima parte din triologia inelului este si cea mai reusita. Avem parte de razboiul final si de distrugerea inelului.

Gladiator(2000) Gladiatorul

 

Obligat la sclavie de catre mostenitorul corupt si incestuos al tronului, generalul roman Maximus (Russel Crowe) devine gladiator. Vitejia de care da dovada in arena il va conduce la Colosseum-ul din Roma, unde sa va razbuna pe imparat.


Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
 
Prinţul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă.

 The Bank Job (2008)
Jaful de pe Baker Street


Poster The Bank Job
Un vanzator de masini cu un trecut dubios, Terry a evitat intotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine, o cunostinta din copilarie, ii spune cum sa prade banca din Baker Street, Terry nu rateaza ocazia. El si echipa lui isi vor da seama curand ca seifurile pline de bani si bijuterii contin si anumite informatii care vor arunca in aer intregul regat al Marii Britanii, caci nemarginita retea de coruptie si scandal implica atat lumea criminala din Londra, cat si varfurile puterii britanice, precum si insasi familia regala.


How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

 How to Lose a Guy in 10 Days Poster

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu